About Me

Saya yang BIASA-BIASA dan mahu jadi LUAR BIASA

 

Nama saya Syahida Noor, boleh panggil Kak Eida. Saya merupakan Pengedar Shaklee yang sah dan berdaftar dengan ID No: 1234730. Saya mempunyai 3 orang cahaya mata yang aktif dan lasak, berasal dari Pahang dan sekarang menetap di Selangor.

 

 

Pernah bekerja sebagai Assistant Manager di sebuah company auctioneer, HR and Admin Assistant, guru tadika. Pernah buka taska dan sekarang sebagai Work At Home Mom (WAHM) dengan fulltime bisnes Shaklee.

Saya merupakan Founder AiHiTS Legacy (Aim Higher To Success), Business Mentor dan leader  Shaklee yang ingin membantu anda untuk berjaya dalam bisnes Shaklee. Dari keluarga besar iReach, Supermom, OSF, CVG dan ISG.

Saya mula mengenal dan mencuba Shaklee pada 2015 iaitu ESP dan Vitamin E.

Menjadi ahli Shaklee pada Ogos 2016 dengan mengambil produk Set Hamil Shaklee kemudian meneruskan pengambilan dengan Set Pantang Shaklee dan Vivix untuk Czer. Dan sangat berpuas hati dengan shaklee effect, bila nurse dan doktor cakap nampak segar, luka nampak cantik.

Pada Januari 2017, saya mula berkongsi kebaikan Shaklee dengan kawan-kawan dan saudara mara. Masa ni belum serius, saya hanya ingin menjalankan bisnes Shaklee ini secara part time. Saja suka-suka dan main-main lagi.

April 2017 baru betul-betul serius dan fokus nak jalankan bisnes Shaklee secara fulltime sebab dah nampak hasil bila dapat bonus hasil makan sendiri. Buat bisnes secara serius lagi banyak bonus yang boleh dapat. Bestkan..? Boleh tambah pendapatan keluarga untuk hadapi keadaan dan ekonomi sekarang ni. Apatah lagi bisnes Shaklee ini boleh diwarisi oleh anak-anak.

Jadi, sekarang saya nak bantu anda dan oranglain yang di luar sana supaya sama-sama hidup lebih sihat, bantu anda dan mereka yang ada impian untuk menambah pendapatan dengan bisnes Shaklee pula…InsyaAllah..

 

BECAUSE OF MY CHOICE, I CREATE MY FUTURE

 

Saya sudah, anda bila lagi..???

 

Boleh follow saya di :

 

Facebook : Syahida Noor

 

Fanpage : Nota Vitamin

Healthy with eida

Beauty with eida

 

Instagram : @iedanoor_mynotavita

@notavitamin

@beautywitheida

 

Jemput singgah di blog saya yang lain

www.mynotavita.com

www.syahidanoor.com

 

 

Jika anda ingin mendaftar sendiri sebagai ahli secara online boleh daftar di sini

 

Sebarang kemusykilan, bantuan, pertanyaan mengenai bisnes Shaklee atau pembelian produk, boleh hubungi saya. Saya sedia membantu anda.

 

Kejayaan dan perubahan dalam hidup anda bermula dengan langkah pertama.