Peluang Jana Income Dengan Bisnes Bagi Graduan Lepasan Universiti

Baru-baru ini terdengar rungutan graduan lepasan ijazah yang baru mulakan kerja katanya dia memiliki ijazah tetapi gaji pokok hanya dibayar kurang dari RM2000.

Walaupun sudah menggenggam segulung ijazah bukan senang untuk mendapatkan pekerjaan yang bersesuaian dan setimpal dengan gaji, apatah lagi baru mula memasuki alam pekerjaan dan tiada pengalaman.

Jadi, jika anda yang masih bergelar siswa siswi, sangat disarankan mempunyai income sampingan terutamanya sebelum bergelar fresh graduate. Ini bagi memastikan anda tidak terbeban dan mengharapkan gaji besar apabila sudah bekerja dan melunaskan hutang selepas habis belajar.

Bisnes yang paling sesuai dan mudah adalah bisnes dropship kerana tidak memerlukan modal.

 

Peluang Jana Income Dengan Shaklee

1) Bisnes Shaklee juga merupakan bisnes dropship yang boleh lakukan secara part time ataupun fulltime. Risiko yang akan dihadapi sangat rendah dan hampir tiada kerana modal yang diperlukan hanyalah RM35 atau tidak perlu mengeluarkan modal (terma dan syarat).

2) Produk adalah selamat, semulajadi dan berkesan, mempunyai landmark study dan ujian klinikal, sering mendapat permintaan yang tinggi. Selain menjana pendapatan, kita juga membantu orang lain untuk turut sama hidup lebih sihat.

3) Bisnes secara online dan boleh dilakukan dimana-mana asalkan mempunyai telefon pintar dan talian internet. Pesanan produk, kelas ataupun coaching juga dibuat secara online. Peluang menjana pendapatan yang unlimited kerana anda yang tentukan berapa anda inginkan. Anda buat anda dapat.

4) Untung runcit dan bonus setiap bulan apabila anda mencapai target, juga pelbagai bonus diberikan berdasarkan prestasi dan peluang untuk melancong secara percuma bakal ditawarkan untuk anda yang betul-betul fokus dalam melakukan bisnes shaklee (terma dan syarat).

5) Bisnes yang boleh diwarisi oleh anak-anak anda dengan meluaskan lagi empayar perniagaan anda.

 

Manfaatkan Peluang Yang Ada Sebagai Ahli

Peluang yang ada jangan dibiar berlalu, bertindak segera untuk merubah hidup anda. Daftarlah sebagai ahli dan mula jana income sebanyak mana yang anda inginkan, tentukan sendiri arah tuju bisnes anda.

Dengan mendaftar sebagai ahli, anda bakal mendapat starter kit yang mengandungi :

  • e-katalog
  • e-panduan Produk
  • e-panduan Perniagaan
  • e-senarai Harga

 

Anda akan dimasukkan ke dalam group sokongan yang eksklusif untuk memulakan bisnes anda.

Memilih group yang betul amat penting dalam menentukan arah tuju bisnes anda dalam memberi sokongan saat hilang arah tuju.

Group kami bukan hanya berkongsi ilmu mengenai bisnes, marketing sahaja tetapi juga ilmu berkaitan rohani agar seimbang dunia akhirat.

Ahli-ahli yang sentiasa memberi semangat, saling menyokong antara satu sama lain dan menyebarkan aura positif supaya tidak mudah down.

 

Untuk pendaftaran, anda boleh hubungi saya di talian >>>> 0123923099 <<<< untuk direct whatsapp

ATAU

Anda boleh mendaftar sendiri sebagai ahli dengan menekan butang ini

 

Semuanya bermula dengan langkah pertama. Jatuh bangun berkali-kali merupakan perkara biasa dalam bisnes supaya kita boleh belajar untuk bangkit dan berjaya!! Jangan lepaskan peluang yang ada!!

Jom sertai saya, kita sama-sama berusaha untuk bebaskan diri dari kemelut kewangan dengan merubah kehidupan untuk masa akan datang.

 

Your Shaklee Business Mentor

Syahida Noor

Founder AiHiTS

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

Email : mynotavita@gmail.com

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : AiHiTS

Instagram : @aihitsglobal_official

Youtube : Aihits TV

 

You may also like

1 Comment

  1. memang famous bisnes berdropship ni. sebab tidak memerlukan keluar duit apa apa kan. malah diberi panduan dan guide dari yang senior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge