Pengedar Youth Shaklee Puncak Jalil Bandar Kinrara Bukit Jalil

 

Assalamu’alaikum. Salam Sejahtera. Saya Syahida Noor (ID : 1234730) merupakan Pengedar Youth Skincare Shaklee Malaysia yang sah dan aktif di beberapa kawasan di Selangor.

 

 

Anda boleh mendapatkan Youth Skincare Shaklee dari saya Agen Shaklee bagi kawasan Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil  dan kawasan sekitarnya dengan menghubungi saya di talian 012-392 3099

 

 

Anda tidak berada di kawasan tersebut? Tetapi masih inginkan Youth Skincare Shaklee dari saya sebagai Agen Shaklee anda?

Jangan risau selain dari membuat perkhidmatan Cash on Delivery (COD) di kawasan berhampiran, saya juga menyediakan perkhidmatan POS (GDex /Poslaju /JNT) ke Seluruh Malaysia.

Hanya perlu Whatsapp saya 012-392 3099 dan saya akan uruskan pesanan anda secara online.

 

Apa yang boleh saya cadangkan di sini, jika anda ingin mendapatkan Youth Skincare Shaklee. Dapatkanlah dari agen Shaklee yang sah dan berdaftar yang akan memberikan konsultasi berterusan dan membantu memberikan panduan mengikut kesesuaian masalah yang anda hadapi.

Setiap pembelian dari saya Pengedar Youth Skincare Shaklee anda, anda sebagai pelanggan saya akan diberi konsultasi eksklusif dan berterusan juga cara penggunaan yang betul, tips-tips supaya ianya lebih efektif dan mendapat kesan yang positif dalam proses menambahbaik masalah kulit anda. Syaratnya anda juga hendaklah juga memberi kerjasama yang baik dengan saya, supaya ianya berjalan lancar

Youth Skincare Shaklee diuji secara klinikal selama 8 tahun, bebas bahan kimia berbahaya, berasaskan tumbuh-tumbuhan yang dijamin 100% mampu menjadikan kulit 10 tahun lebih muda.

 

Jadi, dapatkan segera Youth Skincare Shaklee yang anda inginkan dari saya Pengedar Youth Skincare Shaklee anda Syahida Noor di talian >>>>>> 012-392 3099 <<<<<< beserta konsultasi dan tips-tips kecantikan yang menarik.

Jika anda berminat untuk menjadikan Youth Skincare Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tambahan, anda juga dialu-alukan menyertai saya sebagai protege dalam Bisnes Shaklee.

Yang penting anda memang berkeinginan, berkeyakinan, tidak gentar, semangat kental, tidak putus asa, boleh belajar dan di ajar. Tiada pengalaman, tidak ada ilmu asas bukan lagi alasan ingin berjaya kerana semuanya akan diajar. Whatsapp saya >> 012-3923099 <<

Marilah bersama-sama menjaga kesihatan kulit kita dengan lebih baik dengan menggunakan skincare dari Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Klik di sini untuk mendaftar keahlian anda

 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : Beauty With Eida

Instagram : @beautywitheida

Youtube : Aihits TV

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge