Produk Penjagaan Kulit Dijamin 100% Selamat Semulajadi Dan Berkesan

 

Bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. Itulah yang boleh diibaratkan dengan produk penjagaan kulit yang terlalu banyak dipasaran hingga ada yang menawarkan keberkesanan seawal 3 hari! Kerana inginkan kulit flawless, glowing, putih melepak sanggup muka rosak dengan bahan kimia?

Terfikirkah anda adakah produk itu selamat digunakan? Mungkinkah ianya terdiri dari bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan paraben? Anda sangat berani untuk menjual dan anda juga sangat berani untuk menggunakannya!! Wooww..!!

Daripada menanggung risiko muka breakout , sebaiknya pastikan anda menggunakan produk yang selamat dan berkesan dan pastinya semulajadi, supaya anda tidak menyesal akibat penggunaan produk kecantikan yang salah.

 

YOUTH Skincare Shaklee

Sepertimana yang kita ketahui produk Shaklee pastinya “Selamat Semulajadi dan Berkesan”. Shaklee merupakan satu-satunya syarikat yang mengeluarkan produk penjagaan kulit 100% semulajadi dan 100% dijamin berkesan.

YOUTH Skincare dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit secara dramatik, malah dijamin 100% mampu mengubah usia kulit menjadi lebih muda. Memberikan keputusan klinikal tanpa krompomi.

YOUTH telah menjalani ujian klinikal dengan menjalani penyelidikan selama 8 tahun sebelum ia dikeluarkan dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk diformulasi secara specifik untuk tangani pelbagai faktor penuaan samada cara hidup, persekitaran atau semulajadi.

Yang menjadikan YOUTH produk premium dan istimewa disebabkan :

  • Bebas 1,500 bahan kimia terlarang yang biasa terdapat dalam produk luar.
  • 100% vegan. Berasaskan tumbuhan dan semulajadi.
  • 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.
  • Cruelty Free, tidak diuji ke atas haiwan.
  • 2/3 wanita yang diuji telah menjadikan kulit mereka 10 tahun lebih muda.
  • Memperbaharui sel kulit 10x ganda lebih cepat daripada biasa.

 

Set YOUTH SKINCARE terdiri daripada

YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

Pembersih 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pembersih pH seimbang menggabungkan gabungan vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, membersihkan dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.

Selain membersih dan mencuci wajah dengan lembut, Cleanser juga sebagai make up remover dan tidak merengsakan kulit.

 

YOUTH Perfecting Skin Toner

Membebaskan kulit dari sel-sel mati, ejen pencemar dan kotoran supaya lebih cerah dan lebih berseri. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi pada kulit dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan botanikal untuk kulit berseri.

 

YOUTH Activating Serum

Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memperbaharui sel yang kritikal. Menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit bertindak lebih muda.

 

YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

Bersesuaian dengan cuaca di Malaysia, moisturizer ini melindungi kulit lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan botani bernutrien melembapkan kulit dan menambahbaik penampilan kulit secara menyeluruh.

YOUTH Advance Renewal Night Cream – Light

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan kulit semasa tidur. Membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

YOUTH Advanced Renewal Night Cream – Rich

Diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa tidur, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

 

YOUTH Radiance C + E

Mengandungi 20% vitamin C  tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan.

Mengurangkan kehadiran tanda penuaan, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit selepas menggunakan serum.

 

Antara Yang Terawal Merasai Keberkesanan YOUTH Skincare

 

 

Teruja dengan keberkesanannya..? Anda boleh dapatkannya segera daripada saya kerana YOUTH bakal jadi fenomena dalam industri penjagaan kulit.

 

Bukan wanita sahaja yang boleh gunakan YOUTH ni, lelaki pun boleh. Boleh kongsi suami isteri. Sama cantik sama kacak. YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur. jadi tidak perlu bertukar produk walaupun usia berubah.

Jadi buat pesanan anda untuk miliki YOUTH yang sangat berbaloi-baloi ini sebelum menyesal dengan menghubungi saya sekarang!!!

 

Klik di sini untuk pesanan YOUTH anda


 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

Email : admin@pendankertas.com

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : NotaVitamin | Mynotavita | Beauty With Eida

Instagram : @iedanoor_mynotavita | @notavitamin

Youtube : mynotavita Channel

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge