Pengedar Vivix Shaklee Puncak Jalil Bandar Kinrara Taman Equine Bukit Jalil

 

Assalamu’alaikum. Salam Sejahtera. Saya Syahida Noor (ID : 1234730) merupakan Pengedar Berdaftar Shaklee Malaysia yang aktif di beberapa kawasan di Selangor dan Kuala Lumpur.

 

Anda boleh mendapatkan Vivix Shaklee dari saya Agen Shaklee bagi kawasan Puncak Jalil, Taman Equine, Jusco Taman Equine, Giant Seri Kembangan, Taman Lestari Perdana, Lestari Putra, Bandar Kinrara, Giant Bandar Kinrara, Alam Sutera, The Zest BK9, Taman Bukit Kuchai, IOI Mall Puchong, Bandar Puchong Jaya dan kawasan sekitarnya dengan menghubungi saya di talian 012-392 3099

Jika anda berada di kawasan Bukit Jalil, Taman LTAT, Pavilion Bukit Jalil, Bukit Jalil Golf & Resort Country, Taman Esplanad, RNR Awan Besar, Technology Park Malaysia (TPM), Jalil Link dan kawasan sekitarnya, juga boleh dapatkan Vivix Shaklee dari saya jangan segan jangan malu untuk sms / whatsapp saya di talian 012-392 3099.

 

 

Anda tiada di kawasan ini? Tetapi masih inginkan Vivix Shaklee dari saya sebagai Agen Shaklee anda?

Jangan risau selain dari membuat perkhidmatan Cash on Delivery (COD) di kawasan berhampiran, saya juga menyediakan perkhidmatan POS ke Seluruh Malaysia.

Hanya perlu Whatsapp saya 012-392 3099 dan saya akan uruskan pesanan anda secara online.

 

Apa yang boleh saya cadangkan di sini, jika anda ingin mendapatkan Vivix Shaklee. Dapatkanlah dari agen Shaklee yang akan memberikan konsultasi berterusan dan membantu memberikan panduan mengikut kesesuaian masalah kesihatan yang anda hadapi.

Setiap pembelian dari saya Pengedar Vivix Shaklee anda, anda sebagai pelanggan saya akan diberi konsultasi eksklusif dan berterusan juga cara pengambilan yang betul, tips-tips supaya ianya lebih efektif dan mendapat kesan yang positif dalam proses menambahbaik kesihatan anda.

Syaratnya anda juga memberi kerjasama yang baik dengan saya, supaya ianya berjalan lancar dan bukan sekadar touch n go ataupun smart tag kerana jika begitu ianya memang tidak smart.

Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang atau memang seratus peratus anda akan sembuh kerana Vivix bukanlah ubat. Vivix Shaklee suplemen semulajadi untuk membantu anda menambah kekosongan nutrisi yang tidak cukup dalam badan kita dan Vivix mempertahankan sel hingga ke peringkat DNA.  Saya seikhlas hati ingin membantu anda untuk mengamalkan suplemen semulajadi, selamat dan berkesan.

Jadi, dapatkan segera Vivix Shaklee yang anda inginkan dari saya Pengedar Vivix Shaklee anda Syahida Noor di talian >>>>>> 012-392 3099 <<<<<< beserta konsultasi dan tips-tips yang menarik.

Jika anda berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tambahan, anda juga dialu-alukan menyertai saya sebagai protege dalam Bisnes Shaklee.

Yang penting anda memang berkeinginan, berkeyakinan, tidak gentar, semangat kental, tidak putus asa, boleh belajar dan di ajar. Tiada pengalaman, tidak ada ilmu asas bukan lagi alasan ingin berjaya kerana semuanya akan diajar. Whatsapp saya >> 012-3923099 <<

Marilah bersama-sama mengubah taraf kesihatan kita dengan lebih baik dengan mengamalkan suplemen Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Klik di sini untuk pesanan VIVIX anda


 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

Email : admin@pendankertas.com

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : NotaVitamin | Mynotavita | Healthy With Eida

Instagram : @iedanoor_mynotavita | @notavitamin

Youtube : mynotavita Channel

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge