Pengedar Vivix Shaklee Puncak Jalil Bandar Kinrara Taman Equine Bukit Jalil

 

Assalamu’alaikum. Salam Sejahtera. Saya Syahida Noor (ID : 1234730) merupakan Pengedar Vivix dan ResV Berdaftar Malaysia yang aktif di beberapa kawasan di Selangor dan sekitarnya.

 

Anda boleh mendapatkan Vivix dan ResV Shaklee dari saya Agen Shaklee bagi kawasan Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil dan kawasan sekitarnya dengan menghubungi saya di talian 012-392 3099

 

 

 

Anda tidak berada di kawasan ini? Tetapi masih inginkan Vivix dan ResV Shaklee dari saya sebagai Agen Shaklee anda?

Jangan risau selain dari membuat perkhidmatan Cash on Delivery (COD) di kawasan berhampiran, saya juga menyediakan perkhidmatan POS (GDex /Poslaju/JNT) ke Seluruh Malaysia.

Hanya perlu Whatsapp saya 012-392 3099 dan saya akan uruskan pesanan anda secara online.

 

Apa yang boleh saya cadangkan di sini, jika anda ingin mendapatkan Vivix dan ResV Shaklee. Dapatkanlah dari agen Shaklee sah dan berdaftar yang akan memberikan konsultasi berterusan dan membantu memberikan panduan mengikut kesesuaian masalah kesihatan yang anda hadapi.

Setiap pembelian dari saya Pengedar Vivix dan ResV Shaklee anda, anda sebagai pelanggan saya akan diberi konsultasi eksklusif dan berterusan juga cara pengambilan yang betul, tips-tips supaya ianya lebih efektif dan mendapat kesan yang positif dalam proses menambahbaik kesihatan anda dan anda juga hendaklah memberi kerjasama yang baik dengan saya, supaya ianya berjalan lancar.

Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang atau memang seratus peratus anda akan sembuh kerana Vivix dan ResV bukanlah ubat. Vivix Shaklee dan ResV Shaklee suplemen semulajadi untuk membantu anda menambah kekosongan nutrisi yang tidak cukup dalam badan kita dimana Vivix dan ResV mempertahankan sel hingga ke peringkat DNA.  Saya seikhlas hati ingin membantu anda untuk mengamalkan suplemen semulajadi, selamat dan berkesan.

 

 

Dapatkan segera Vivix Shaklee dan ResV Shaklee yang anda inginkan dari saya Pengedar Vivix ResV Shaklee anda Syahida Noor di talian >>>>>> 012-392 3099 <<<<<< beserta konsultasi dan tips-tips yang menarik.

Jika anda berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tambahan, anda juga dialu-alukan menyertai saya sebagai protege dalam Bisnes Shaklee.

Yang penting anda memang berkeinginan, berkeyakinan, tidak gentar, semangat kental, tidak putus asa, boleh belajar dan di ajar. Tiada pengalaman, tidak ada ilmu asas bukan lagi alasan ingin berjaya kerana semuanya akan diajar. Whatsapp saya >> 012-3923099 <<

Marilah bersama-sama mengubah taraf kesihatan kita dengan lebih baik dengan mengamalkan suplemen Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Klik di sini untuk mendaftar keahlian anda

 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : Healthy With Eida

Instagram : @healthywitheida

Youtube : Aihits TV

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge