Pengedar Shaklee Puncak Jalil Bandar Kinrara Bukit Jalil

 

Assalamu’alaikum. Salam Sejahtera. Saya Syahida Noor (ID : 1234730) merupakan Pengedar Berdaftar Shaklee Malaysia yang aktif di beberapa kawasan di Selangor dan Kuala Lumpur.

 

Jika anda mencari suplemen semulajadi, anda berada di tempat yang betul. Tahniah kerana anda membuat pilihan yang tepat untuk menjadikan diri anda lebih sihat.

Anda boleh mendapatkan produk Shaklee dari saya Agen Shaklee Terlatih bagi kawasan Puncak Jalil, Taman Equine, Bandar Kinrara, Bukit Jalil dan kawasan sekitarnya dengan menghubungi saya Syahida Noor di talian 012-392 3099

 

 

Anda tidak berada di kawasan-kawasan tersebut? Tetapi masih inginkan produk Shaklee dari saya sebagai Agen Shaklee anda?

Jangan risau selain dari membuat perkhidmatan Cash on Delivery (COD) di kawasan berhampiran, saya juga menyediakan perkhidmatan POS (GDex / Poslaju / JNT) ke Seluruh Malaysia.

Hanya perlu Whatsapp saya 012-392 3099 dan saya akan uruskan pesanan anda secara online.

 

Apa yang boleh saya cadangkan di sini, jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee. Dapatkanlah dari agen Shaklee sah dan berdaftar yang akan memberikan konsultasi berterusan dan membantu memberikan panduan mengikut kesesuaian masalah kesihatan yang anda hadapi.

Saya dahulunya juga adalah sebagai pengguna Shaklee sepertimana anda sekarang, yang inginkan yang terbaik dari agen Shaklee, bukan agen yang hanya menjual tanpa ada konsultasi berterusan. Pasti anda inginkan yang begitu juga, kan?

Setiap pembelian dari saya Pengedar Shaklee anda, anda sebagai pelanggan saya akan diberi konsultasi eksklusif dan berterusan juga cara pengambilan yang betul, tips-tips supaya ianya lebih efektif dan mendapat kesan yang positif dalam proses menambahbaik kesihatan anda.

Syaratnya anda juga memberi kerjasama yang baik dengan saya, supaya ianya berjalan lancar dan bukan sekadar touch n go ataupun smart tag kerana jika begitu ianya memang tidak smart.

Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang atau memang seratus peratus anda akan sembuh kerana suplemen bukanlah ubat. Suplemen Shaklee adalah suplemen semulajadi untuk membantu anda menambah kekosongan nutrisi yang tidak cukup dalam badan kita.  Saya seikhlas hati ingin membantu anda untuk mengamalkan suplemen semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Jadi, dapatkan segera produk Shaklee yang anda inginkan dari saya Pengedar Shaklee anda Syahida Noor di talian >>>>>> 012-392 3099 <<<<<< beserta konsultasi dan tips-tips yang menarik.

Jika anda berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tambahan, anda juga dialu-alukan menyertai saya sebagai protege dalam Bisnes Shaklee.

Yang penting anda memang NAK dan SANGGUP, berkeinginan, berkeyakinan, tidak gentar, semangat kental, tidak putus asa, boleh belajar dan di ajar. Tiada pengalaman, tidak ada ilmu asas bukan lagi alasan ingin berjaya kerana semuanya akan diajar. Whatsapp saya >> 012-3923099 <<

Marilah bersama-sama mengubah taraf kesihatan kita dengan lebih baik dengan mengamalkan suplemen Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Daftar keahlian dan mulakan bisnes anda di sini

 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : NotaVitamin

Instagram : @aihitsglobal_official

Youtube : Aihits TV

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge