Pengedar Vitamin C Shaklee Bandar Kinrara Bukit Jalil Malaysia

 

Mudah selsema? Mudah demam? Sering berlaku ulser mulut? Itu tandanya anda kekurangan vitamin C. Vitamin C tidak boleh dihasilkan oleh badan kita tapi boleh didapati dari makanan yang kita ambil. Alternatif lain untuk mendapatkan Vitamin C adalah dengan pengambilan suplemen.

Anda boleh mendapatkan Vitamin C Shaklee iaitu Sustained Release Vita C Plus dan Chewable C Plus dari saya Agen Shaklee bagi kawasan Puncak Jalil, Bandar Kinrara, Bukit Jalil dan kawasan sekitarnya dengan menghubungi saya di talian 012-392 3099

Anda tiada di kawasan yang dinyatakan? Tetapi masih inginkan Vitamin C Shaklee dari saya sebagai Agen Shaklee anda?

Jangan risau selain dari membuat perkhidmatan Cash on Delivery (COD) di kawasan berhampiran, saya juga menyediakan perkhidmatan POS (GDex / Poslaju / JNT) ke Seluruh Malaysia.

Hanya perlu Whatsapp saya 012-392 3099 dan saya akan uruskan pesanan anda secara online.

 

 

Dapatkanlah Vitamin C Shaklee dari agen Shaklee yang akan memberikan konsultasi berterusan dan membantu memberikan panduan mengikut kesesuaian masalah kesihatan yang anda hadapi.

Setiap pembelian dari saya Pengedar Vitamin C Shaklee anda sebagai pelanggan saya akan diberi konsultasi eksklusif dan berterusan juga cara pengambilan yang betul, tips-tips supaya ianya lebih efektif dan mendapat kesan yang positif dalam proses menambahbaik kesihatan anda dengan syaratnya anda juga hendaklah memberi kerjasama yang baik dengan saya.

Vitamin C Shaklee merupakan suplemen semulajadi untuk membantu anda menambah kekosongan nutrisi yang tidak cukup dalam badan kita. Banyak lagi manfaat yang akan kita dapat dengan mengamalkan Vitamin C Shaklee. Saya seikhlas hati ingin membantu anda untuk mengamalkan suplemen semulajadi, selamat dan berkesan.

Jadi, dapatkan segera Vitamin C Shaklee dari saya Pengedar Vitamin C Shaklee anda Syahida Noor di talian >>>>>> 012-392 3099 <<<<<< beserta konsultasi dan tips-tips yang menarik.

Jika anda berminat untuk menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber pendapatan tambahan, anda juga dialu-alukan menyertai saya sebagai protege dalam Bisnes Shaklee.

Yang penting anda memang berkeinginan, berkeyakinan, tidak gentar, semangat kental, tidak putus asa, boleh belajar dan di ajar. Tiada pengalaman, tidak ada ilmu asas bukan lagi alasan ingin berjaya kerana semuanya akan diajar. Whatsapp saya >> 012-3923099 <<

Ubah taraf kesihatan kita dengan lebih baik dengan mengamalkan suplemen Shaklee yang semulajadi, selamat dan berkesan.

 

Klik di sini untuk pendaftaran sebagai ahli anda

 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara pengambilan yang betul.

 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : NotaVitamin

Instagram : @chepuan_syahidanoor

Youtube : Aihits TV

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge