Kanser Payudara Beransur Pulih Konsisten Amalkan Suplemen Shaklee

 

Apa jua jenis penyakit yang kita alami ikhtiar selagi terdaya. Semuanya dengan izin yang Maha Kuasa. Sihat itu juga satu jihad.

 

 

KANSER PAYUDARA TAHAP 2 BERANSUR PULIH SELEPAS AMALKAN SUPLEMEN SHAKLEE

–¬†SYA NORIZAH-
.

“Alhamdulillah wa syukurillah…
Inilah cinta hati sya dan adik beradik, satu satunya keberkatan doa yang kami ada sehingga sekarang. Disebalik senyumannya, siapa sangka mak merupakan cancer survivor… disebalik seraut wajah yang mulus itu juga terselit pelbagai kedukaan dalam memikul tanggungjawab sebagai emak dan ayah kepada kami 4 beradik..terutama buat adik bongsu kami yang sekolah lagi.

Oktober 2012 merupakan detik paling getir apabila mak kehilangan kekasih hatinya secara mengejut.. siapalah kite sebagai hamba untuk mempersoalkan ajal dan maut.. hanya doa menjadi iringan… hamba redho ya Allah…
Tidak setakat itu, mak diuji sekali lagi apabila disahkan menghidap kanser payudara tahap 2 seusai habis idahnya.

Waktu itu, bagaikan dihempap langit runtuh apabila benjolan sebesar 20sen di bahagian dada kiri disahkan positive sel kanser…Al maklumlah mak memang tiada masalah kesihatan yang lain. Mak kelihatan tenang menerima kebenaran itu.. namun disebalik ketenangan wajahnya tetap terselit kesedihan dan kehampaan.

Hanya Allah sahaja mengetahui apa yang dialami beliau.. hendak mengadu, hilang sudah tempat mengadu.. pada anak2? kekuatan perlu ditunjukkan agar tidak menyedihkan anak2 pula.betapa kuatnya semangatmu mak.jagakan mak buat kami Ya Allah.

Setelah beberapa rawatan dan ujian dilakukan di beberapa hospital dan keputusan adalah tetap sama…

Akhirnya akur dengan qada qadar Allah, mak bersetuju menjalani pembedahan mastektomi sepenuhnya di bahagian dada kiri…sedih hati kami melihat keadaan mak.. Ya Allah kuatkan mak dalam menghadapi ujianMu..
Setelah itu, bermula lah episod mencabar buat mak selepas pembedahan…

Dari pemakanan, luka pembedahan, aktiviti harian semua kami jaga.. diperkenalkan dengan shaklee buat mak selepas pembedahan adalah ostematrix bagi penyembuhan luka dengan baik.. alhamdulillah elok dan cantik lukanya.

Apabila mula kemoterapi dan radiotherapy keadaan mak makin lesu.. rambut dah mula gugur, otot2 dan sendi tak berapa nak kuat sehinggakan terpaksa solat duduk.. tiada nikmat Allah yang dapat kite dustakan..

Dimasukkan ke wad kerana tdak cukop darah.. sungguh2 diuji.. ampunkan mak Ya Allah… ada juga mulut2 bawang kata2 mak yang agak keterlaluan.

Setelah habis kemoterapi dan radiotherapy sebanyak 15 sesi..
Masa tu bufday mak tak silap masa tu.. hadiahkan mak vivix… terharu mak kata.. sebab kami sayang mak tau… selepas tu mak ikhtiar dengan mencuba full set kanser. almaklum la kan immunity rendah dan kesan dari rawatan pula buat mak lemah dan pucat.

Alhamdulillah mak saya kuat dan mak dapat hadapinya. Sekarang setelah 6 tahun mengamalkan set kanser, doktor sahkan mak bebas kanser.terima kasih Allah.

Sehingga sekarang mak sayang sangat2 pada vivixnye tu. Tanpa vivix mak tak happy katanya.. hihi doakan mak sihat ye semua.. tak kenal maka tak cinta tau.

Mak kata sharing2 ni boleh bamtu orang yang senasib dengannye… terima kasih shaklee bawa harapan baru buat mak.

 

VIVIX merupakan suplemen PALING PREMIUM sekali, suplemen yang tinggi antioksidan ini bertindak ke atas sel manusia melalui:-

  1. Cell Defence : mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit.
  2. Cell Energy : memberi tenaga kepada sel yang lemah.
  3. Cell Repair : memperbaiki sel yang telah rosak.
  4. Cell Performance : meningkatkan prestasi sel.

 

Antara manfaat Vivix adalah :

  • Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.
  • Membantu dalam menghalang kanser
  • Membantu mengurangkan penyakit jantung.
  • Membantu mengurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes.
  • Menyokong kesihatan sendi.
  • Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer.
  • Membantu dalam pengurangan berat badan.
  • Meningkatkan sistem imun.
  • Meningkatkan kesihatan mata.
  • Menyokong kesihatan menyeluruh.

 

Dan banyakkk lagi! Tak terkira dah.. Vivix ni UBAT ke? Oh tidak.. Vivix bukanlah ubat tetapi suplemen yang membantu badan untuk melawan sendiri penyakit.

Vivix tidak menyembuhkan penyakit tetapi betulkan sistem tubuh badan dari akar umbi, dari DNA dan SEL. Bila sel badan kita sihat, organ dapat berfungsi dengan baik, hormon dapat berfungsi dengan baik, lalu badan kita sendiri akan bertindak untuk melawan penyakit.

 

Sayangi diri anda dan orang tersayang. Ikhtiar sihat dengan suplemen semulajadi dan berkesan.

 

Dapatkan VIVIX anda di sini

 

Setiap pembelian disertakan dengan konsultasi dan cara makan yang betul.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya

WhatsApp / SMS : +60123923099 <<<<——– klik untuk direct whatsapp

Email : admin@pendankertas.com

 

Boleh follow saya di :

Facebook : Syahida Noor

Fanpage : NotaVitamin | Healthy With Eida

Instagram : @iedanoor_mynotavita | @notavitamin

Youtube : mynotavita Channel

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge